Ryhmäliikuntatunnit

piloxing1_web.jpg

Tarkista meneillään olevat ryhmät eri paikkakunnilla viikko-ohjelma sivulta ja ilmoittaudu täältä.

Tutustu hinnastoon.

FysioSportti-X_jasenyys-01.jpg


Tuntikuvaukset

ZUMBA

Tanssi ja nauti! Kaloreita kuluttavaa ja kuntoa kohottavaa intervalliharjoittelua, tanssiliikkeitä tehdään vuoroin nopeaan ja hitaaseen rytmiin. Tanssityylit ja musiikki puolestaan vaihtelevat latino- ja afrorytmeistä kansainvälisiin hitteihin. Saman tunnin aikana pääset tanssimaan vaikkapa salsaa, reggaetonia, afroa, flamencoa ja hip hoppia. Perusideana on, että tanssiliikkeet ovat helppoja, joten jokainen pääsee heti kunnolla irrottelemaan ja nauttimaan tanssimisesta. Zumba-tunnilla ei tehdä koreografiaa saati opetella tanssitekniikkaa, vaan tärkeintä on hyvä mieli sekä monipuolinen ja hauska liikunta.


HATHAJOOGA

Tunti alkaa alkurentoutuksella. Kehoa herätellään lempeästi liikkeeseen ja tunti sisältää teeman mukaan sekä klassista hathajoogaa, että dynaamisempaa.

Hathajooga sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat hiljentyä joogatunnilla ja purkaa stressiä työpäivän jälkeen.

FYSIOSELKÄ

"Liike on selän lääke". Tunnilla keskitytään syviin vatsalihaksiin ja haetaan liikkuvuutta ja lihasvoimaa rankaan ja keskivartaloon.

KAHVAKUULA (ulko)

kuulakuva3.JPG

Tehokasta treeniä kahvakuulan kanssa ja ilman. Käymme läpi perusliikkeitä ja niiden variaatioita. Mukaan pääsee hyvin, vaikka et olisi aiemmin kuulaillutkaan. Ryhmä kokoontuu kesällä ulkona, talvella sisällä Tukkitie 4.

SPIRALS

Tanssiin ja pilatekseen pohjautuva Body&Mind harjoitusohjelma. Spirals sisältää liikkuvuus-, koordinaatio- ja tasapainoharjoitteita ja liikkeet tehdään inspiroivan musiikin tahdissa. Tunti soveltuu kaikille ja on erinomainen tuki muuhun liikuntaan.


ELÄKELÄISTEN KUNTOPIIRI

Kuntopiiriharjoitus, joka sopii KAIKILLE. Liikkeisiin annetaan aina vaihtoehtoja, joilla kevennät tai tehostat treeniä. Kuntopiirissä käydään koko kroppa läpi, mutta keskitytään erityisesti ENTISTEN NUORTEN tarvitsemiin lihaksiin ja tasapainoon. Vastuksena käytetään omaa kehoa, pienvälineitä ja kuntosalilaitteita. Taustalla ENTISTEN NUORTEN musiikkia =)


KUNTONYRKKEILY

Kuntonyrkkeilyssä sovelletaan erilaisia nyrkkeilyn lyönti- ja väistötekniikoita, motoriikkaharjoituksia ja lihaskuntoharjoitteita. Laji sopii kaikenikäsille, harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen. Laji sopii niska-hartiaseudun vaivoista kärsiville ja istumatyöläisille erittäin hyvin, harjoitteilla saadaan ylävartaloon liikettä ja liikkuvuutta. Motoriikka- ja lihasryhmäharjoitteilla varmistetaan koko kehon vahvistaminen.