Ryhmäliikuntatunnit

piloxing1_web.jpg

Tarkista meneillään olevat ryhmät eri paikkakunnilla viikko-ohjelma sivulta ja ilmoittaudu täältä.

Tutustu hinnastoon.

FysioSportti-X_jasenyys-01.jpg


Tuntikuvaukset

ZUMBA

Tanssi ja nauti! Kaloreita kuluttavaa ja kuntoa kohottavaa intervalliharjoittelua, tanssiliikkeitä tehdään vuoroin nopeaan ja hitaaseen rytmiin. Tanssityylit ja musiikki puolestaan vaihtelevat latino- ja afrorytmeistä kansainvälisiin hitteihin. Saman tunnin aikana pääset tanssimaan vaikkapa salsaa, reggaetonia, afroa, flamencoa ja hip hoppia. Perusideana on, että tanssiliikkeet ovat helppoja, joten jokainen pääsee heti kunnolla irrottelemaan ja nauttimaan tanssimisesta. Zumba-tunnilla ei tehdä koreografiaa saati opetella tanssitekniikkaa, vaan tärkeintä on hyvä mieli sekä monipuolinen ja hauska liikunta.

PILOXING

Intervalli treeni jossa vaihtelevat nyrkkeily, pilates ja tanssiosiot. Vahvistaa ja parantaa kestävyyttä, polttaa rasvaa sekä vahvistaa peruslihaksistoa. Ei sisällä vaikeita askelkuvioita.

HATHAJOOGA

Tunti alkaa alkurentoutuksella. Kehoa herätellään lempeästi liikkeeseen ja tunti sisältää teeman mukaan sekä klassista hathajoogaa, että dynaamisempaa.

Hathajooga sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat hiljentyä joogatunnilla ja purkaa stressiä työpäivän jälkeen.

TERVE SELKÄ

"Liike on selän lääke". Tunnilla keskitytään syviin vatsalihaksiin ja haetaan liikkuvuutta ja lihasvoimaa rankaan ja keskivartaloon.

KAHVAKUULA (ulko)

kuulakuva3.JPG

Tehokasta treeniä kahvakuulan kanssa ja ilman. Käymme läpi perusliikkeitä ja niiden variaatioita. Mukaan pääsee hyvin, vaikka et olisi aiemmin kuulaillutkaan. Ryhmä kokoontuu kesällä ulkona, talvella sisällä Tukkitie 4.

OHJATTU KUNTOSALI

Tunnilla tehdään koko vartalon lihasvoima ja -kestävyysharjoittelua hyödyntäen kuntosalilaitteita ja kehon omaa vastusta. Kurssi sopii niin vasta-aloittaville kuin jo kokeneille kuntosalikävijöille, sillä harjoitteet varioidaan jokaiselle sopiviksi. Harjoittelussa painotetaan oikeaoppisia liikeratoja ja -malleja, jolloin harjoittelu on tehokasta ja turvallista. Tunti koostuu alkuverryttelystä, lihaskunto-osuudesta ja palauttavasta verryttelystä / kevyistä venyttelyistä.

SPIRALS

Tanssiin ja pilatekseen pohjautuva Body&Mind harjoitusohjelma. Spirals sisältää liikkuvuus-, koordinaatio- ja tasapainoharjoitteita ja liikkeet tehdään inspiroivan musiikin tahdissa. Tunti soveltuu kaikille ja on erinomainen tuki muuhun liikuntaan.


SYKETUNTI

Rankka lihaskunto-/sykepainotteinen perustunti. Noin 5min. selkeän alkulämmittelyn jälkeen tehdään tehokkaat lihaskuntoliikkeet ja sykeosiot vaihtelevat. Tunti lähes aina ilman välineitä.

CORECIRCUIT

Kuntopiiriharjoitus, joka sopii sekä aloitteleville jumppareille että jo pitempään treenanneille. Liikkeisiin annetaan aina vaihtoehtoja, joilla kevennät tai tehostat treeniä. Kuntopiirissä käydään koko kroppa läpi, mutta keskitytään erityisesti keskivartalon hallintaan ja kehittämiseen. Vastuksena käytetään omaa kehoa, pienvälineitä ja kuntosalilaitteita. Taustalla treeniin tsemppiä tuova musiikki =)

PIHATREENIT

pihatreenit.jpg

ELÄKELÄISTEN KUNTOPIIRI

Kuntopiiriharjoitus, joka sopii KAIKILLE. Liikkeisiin annetaan aina vaihtoehtoja, joilla kevennät tai tehostat treeniä. Kuntopiirissä käydään koko kroppa läpi, mutta keskitytään erityisesti ENTISTEN NUORTEN tarvitsemiin lihaksiin ja tasapainoon. Vastuksena käytetään omaa kehoa, pienvälineitä ja kuntosalilaitteita. Taustalla ENTISTEN NUORTEN musiikkia =)

BALANCE / Tasapaino

Pitää sisällään runsaasti liikkeitä, jotka parantavat kehon hallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa. BALANCE kehittää erityisesti keskivartalon lihaksia ja hallintaa sekä notkeutta ja voimaa pitkillä liikeradoilla.

H.I.I.T

Muodostuu kovatehoisista intervalliharjoituksista, joiden vaikutuksesta keho polttaa erityisen paljon kaloreita ja aineenvaihdunta käy kovilla kierroksilla useita tunteja harjoituksen jälkeen.Yksi HIIT tunti vastaa kalorikulutukseltaan jopa 2 tunnin saliharjoittelua.


ROLLER-kehonhuolto

  • Foamrollerilla avaat tehokkaasti lihaksia, sidekudosta ja triggeripisteitä
  • Voit vähentää ja ennaltaehkäistä kehon kiputiloja ja parantaa elastisuutta
  • Pystyt palautumaan huomattavasti nopeammin ja saada reilusti paremman verenkierron ja liikkuvuuden
  • Tunnilla käydään yleensä läpi joku osa-alue tarkemmin

KUNTONYRKKEILY

Kuntonyrkkeilyssä sovelletaan erilaisia nyrkkeilyn lyönti- ja väistötekniikoita, motoriikkaharjoituksia ja lihaskuntoharjoitteita. Laji sopii kaikenikäsille, harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen. Laji sopii niska-hartiaseudun vaivoista kärsiville ja istumatyöläisille erittäin hyvin, harjoitteilla saadaan ylävartaloon liikettä ja liikkuvuutta. Motoriikka- ja lihasryhmäharjoitteilla varmistetaan koko kehon vahvistaminen.