PERSONAL TRAINING- palvelut


Personal trainer -palvelu on Sinulle räätälöityä henkilökohtaista opastusta, ohjausta ja valmennusta.

Harjoitussuunnitelmat ja ohjelmat laaditaan jokaisen omien tarpeiden ja tavoitteiden saavuttamiseksi, yhdessä käytyjen suunnittelukeskustelujen pohjalta.

Harjoittelu voi tapahtua kuntosalilla, jumppasalissa, ulkona, asiakkaan kotona eli ihan sopimuksen ja asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

Personal trainer laatii ohjelmat, harjoitussuunnitelmat, opastaa, kannustaa, patistaa, tsemppaa ja on tukena, jos esim. tämän hetkinen harjoittelusi ei tuota toivottuja tuloksia tai jos vaikka kuntosalilla käynti yksin tuntuu epävarmalta.


Personal training -palvelu voi pitää sisällään:

alkukartoituksen ja kuntotestauksen,joiden pohjalta suunnitelma luodaan

viikko-ohjelman

treeniohjelmat salille, kotiin, kehonhuoltoon

ruokavalio-ohjeistuksen

yhteistreenit

pallopelien tekniikkatreenejä


PT-PAKETIT:

ALKUUN-paketti:

Sisältää 4 henkilökohtaista tapaamista pt:n kanssa. Ensimmäisellä kerralla tehdään alkukartoitus ja kuntotestit. Lisäksi sovitaan yhdessä muiden tapaamisten sisällöt.

VAUHTIIN-paketti:

Sisältää 6 henkilökohtaista tapaamista pt:n kanssa n. 3 kuukauden aikana. Ensimmäisellä kerralla tehdään alkukartoitus ja kuntotestit. Lisäksi suunnitellaan muiden tapaamisten sisältöä.

KUNTOON-paketti:

Sisältää 12 henkilökohtaista tapaamista pt:n kanssa 3-4kk:n aikana. Ensimmäisellä kerralla tehdään alkukartoitus ja kuntotestit. Lisäksi suunnitellaan muiden tapaamisten sisältöä.

PIENRYHMÄT:

Jos teitä on sopiva 2-4 henkilön porukka, voidaan ohjelmaa toteuttaa myös yhdessä!

Ryhmässä ensimmäisellä kerralla toimitaan yksin ja siihen sisältyy samat toimet kuin henkilökohtaisessa ohjauksessakin. Näin saadaan mahdollisimman henkilökohtainen alku ja ohjeistus juuri sinulle. Sitten on ryhmätyön aika!

Jos tavoitteenasi on energisyyden lisääminen, työssä jaksaminen, painon pudottaminen, kunnon kohottaminen tai vaikkapa terveyden ylläpito, ota epäröimättä yhteyttä veloituksettoman kartoitustapaamisen sopimiseksi!


HINNASTO:

Pt-valmennuksen aloituskäynti 149e ja jatkotapaamiset 59e

Pari/ryhmävalmennuksessa aloitustapaaminen 99e/hlö ja jatkot 39e/hlö

ALKUUN-paketti 320e

VAUHTIIN-paketti 420e

KUNTOON-paketti 720e

Paketit sisältävät 6kk:n salin käyttöoikeuden FysioSportti-X:n salilleValmennuksesta vastaa lähes 15 vuoden kokemuksella personal trainer Miia, mutta valmennuksen saat osittain myös Niinalle (pallopelit).

Asiakkaamme kertovat: Viljamin ja Marin tarinat

viljami2.jpg

Lue asiakkaamme kokemuksia Personal Training palveluistamme.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä miia@fysiosportti-x.fi tai soita p. 050 547 9262 JA KYSY LISÄÄ!
Miia Känsälä, Trainer4you personal trainer