Asiakkaiden kokemuksia

Huikea Kati -25,5kg ja paljon enemmänkin =)

Kati_ennen_sivu.JPGKati_ennen.JPG
Kati_jalkeen_sivu.JPGKati_jalkeen.JPG

Kuvista löytyy ihminen, joka on lähes puolet elämästään ”jojo:tellut” painon kanssa. Kolmen lapsen äitinä jokaisesta raskaudesta tuli kiloja lähes + 30 kg, jotka lähtivät välillä hyvin ja välillä hyvin huonosti pois liikunnan sekä ruokavalion kanssa, mutta jokaisesta raskaudesta jäi kuitenkin joitakin ”muistoja” ja kiloja vyötärölle ja jokapaikkaan keholle. Viimeisessä synnytyksessä säikähdin kun katsoin itseäni, että ”nämä kilothan jäävät” minuun jos en ala tekemään kunnolla asialle jotakin.

Laihdutin ensin ruokavaliolla sekä liikunnalla synnytyksen jälkeen n. 50 kg. Sain tästä suorituksesta minua hoitavalta lääkäriltä ”lahjaksi” lähetteen riippuvatsan korjausleikkaukseen, joka minulle tehtiin alle vuosi lähetteen kirjoittamisen jälkeen maaliskuussa -14. Selvisin leikkauksesta kohtalaisen hyvin ja lähdin alku syksystä -14 ryhmäliikunta tunneille, jossa kuitenkin joulukuussa -14 huomasin, etten ole edelleenkään itseeni tyytyväinen ja halusin vielä karistaa kiloja itsestäni pois.

Keväällä helmikuussa-15 lähdin tavoittelemaan Cambridgen avulla tavoitetta, jonka asetin itselleni. Tavoite oli normaalipaino, joka aluksi minusta tuntui kovalta, mutta ”nälkä kasvoi syödessä” Tavoitteen saavuttamiseen meni yli puoli vuotta. Aloitin ensin tasolla 3, mutta kilot eivät ”säikähtäneet” odotetulla tavalla, joten siirryin tasolle 2. Tästä oli apua ja paino alkoi tulla alas, välillä hitaammin ja välillä tuli reilumpiakin tuloksia. Syömisen opettelu ei ollut minusta helppoa, jouduin tehdä sen kanssa kovasti töitä, välillä meni iltaisin itkuksi ja ajattelin, etten koskaa saavuta asettamaani tavoitetta. Joudun edelleenkin tehdä syömisen sekä oikeiden annoskokojen kanssa töitä, johon käytän tälläkin hetkellä vaakaa apuna, vaikka en tällä hetkellä Cambridge-ohjelmaa käy. Vaaka auttaa minua ”hahmottamaan” oikeiden annoksien koot, jotka minulle ovat edelleen vaikeita! Tykkäisin niin helposti syödä isoja annoksia ja harvoin! Tarvitsin kovasti kannustusta ja apua ja sitä sain omalta ohjaajaltani ihan täyden 10 verran ja joskus jopa enempikin, joten kaikki kiitos kuuluu Miialle! Paino tippui yhteensä Cambridgen avulla -25,5 kg 7 kk aikana.

Emilia -10 kg

emilia_ennen.jpgemilia_jalkeen.jpg

Aloitin cambridgen 3.11-14. Tavoite oli saada kertyneet ylimääräiset kilot tiputettua, pidin myös tärkeänä päästä eroon hirveästä makeanhimosta. Aloitin tasolla kolme, koska työni puolesta minun tulee syödä lounasruoka. Minulle koko painon pudotus on ollut helppoa. Sain korvattua makeanhimoa minttusuklaa patukoilla, sekä pirtelöllä. Karkin olen jättänyt kokonaan tällä hetkellä pois. Nykyään kiinnitän huomiota enempi syömiseen ja ateriarytmiin, sekä proteiinin saantiin. Tavoitteeni ja vähän enempi saavutin 29.12-14, tällä hetkellä -10kg

Marko -10 kg, kertoo laihdutuksestaan Cambridgeohjelmalla.

marko1.jpgmarko4.jpg

Aloitin laihduttamisen 13.8.2014 Cambridgeohjelman tasolla 2. Miia Känsälän ohjauksella oli tarkoitus tiputtaa painoa -10 Kg, ja tavoitteeni saavutin 17.10.2014. Oman haasteen, omasta mielestäni, projektiin toi pitkät työpäivät ja erittäin raskas työ.

Näin jälkeenpäin ajateltuna, kuuri oli juuri oikein mitoitettuna ja työpäivät pärjäsin hyvin ilman nälän tunnetta. Väsymystä ei ollut ja työt jaksoin tehdä oikein hyvin.

Tilanne tällä hetkellä on painon tarkkailu ja liikakilojen pois pitäminen. Tässä asiassa olemme Miian kanssa edelleen jatkossa yhteistyössä, koska minusta tuntuu että on hyvä jos joku seuraa painoa ja antaa palautetta jos painoon on tullut muutoksia.

Pudottaminen vaatii itseltä oikeaa asennetta ja jos se on kohdallaan, niin paino kyllä putoaa oikeassa ohjauksessa.

Riitta ennen ja Riitta jälkeen, 10,9 kiloa kevyempänä. Upea muutos 2,5 kuukaudessa!

riitta1.jpgriitta3.jpg

riitta2.jpgriitta4.jpg

Ilpo ennen ja jälkeen, kiloja on lähtenyt 15,3kg ja liikuttuja tunteja on hurjasti tämän muodonmuutoksen takana! =)

ilpo1.jpgilpo2.jpg

Sirpa ennen ja jälkeen. Kiloja Sirpalta katosi 14,3 kiloa.

Sirpa kertoi myös, että laihduttaminen Cambridgella oli helppoa, makeanhimo katosi ja tuntui, että energiaa tuli tuplaten lisää. Kuulostaa hyvältä, eikö totta?

sirpa1.jpgsirpa2.jpgsirpa3.jpgOnnistu sinäkin, ota yhteyttä tänään!

Cambridge vastaanottoajat:
MAANANTAI ja KESKIVIIKKO, Tukkitie 4, Kannus.

TORSTAI Hoitola Susan, Ylivieska.

Vastaanotto joko ryhmässä tai yksin sinun toiveesi mukaan! Otahan rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan aloitusaika!
miia.kansala@cambridgeohjelma.fi tai 050 5479 262/Miia

Jos olen ohjaamassa ryhmiä, en voi vastata puhelimeen. Laitathan silloin viestiä, niin soittelen takaisin päin =)